BLOG INI TELAH DIMULAKAN PADA 13 SEPTEMBER 2012. NAMA SAJA KEDAI 25 JAM, TAPI BLOG INI TIDAK MENJUAL APA-APA PRODUK PUN. TERUSKAN MEMBACA KERANA BANYAK INFO-INFO YANG MENARIK DI SINI. TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA -tokai kedai

Monday, September 10, 2012

ABBY ABADI kantoi menipu lagi?

Dalam ceramahnya semasa di Kuala Kemaman yang lalu, Abby Abadi dipetik berkata dia adalah neutral. Tapi adakah dia betul-betul neutral?eh eh..betul la dia cakap dia neutral....
Ingatlah sebagaimana sabda Nabi SAW. yang bermaksud :
“Empat sifat, siapa yang bersifat dengannya bererti ia seorang munafik yang nyata, dan siapa yang mempunyai salah satu dari sifat-sifat itu bererti ia mempunyai satu sifat munafik sehingga ia meninggalkan sifat itu iaitu : Apabila bercakap ia dusta, apabila berjanji ia mungkiri, apabila ia mematerikan perjanjian ia cabuli perjanjian itu dan apabila berbalah (bertengkar) ia sentiasa ingin menang.” (Hadia Riwayat  al’Syaikhan dari Ibn ‘Amr)

Berdasarkan hadis diatas jelaslah kepada kita bahawa terdapat empat ciri-ciri munafik darisegi perbuatan dan amalan (melakukan dosa besar) , sifat yang sangat dibenci oleh Allah SWT.
ABBY, kalau you tu dah betul sokong PAS..dah register pun masuk PAS.. dah tersebar pun video you register PAS kat dalam Youtube, mengaku je la you sokong PAS.. jangan la nak cakap you "neutral" la bagai..
lepas ni jangan cakap macam tu lagi okay you... p/s: mentang2 la artis, ber 'I' 'you' la pulak Tokei Kedai arini ... ;)No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...