BLOG INI TELAH DIMULAKAN PADA 13 SEPTEMBER 2012. NAMA SAJA KEDAI 25 JAM, TAPI BLOG INI TIDAK MENJUAL APA-APA PRODUK PUN. TERUSKAN MEMBACA KERANA BANYAK INFO-INFO YANG MENARIK DI SINI. TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA -tokai kedai

Wednesday, September 5, 2012

BUDAK BERAK GAMBAR NAJIB DIBUANG KOLEJ..!!!Cybernetic International College of Technology telah membuat keputusan yang tegas membuang pelajar yang tayang bontot kepada gambar Najib di malam Ambang Merdeka lalu dari kolej.
Ammar si budak kurang hajar adalah pelajar di Cybernetic International College of Technology dan ambil jurusan Diploma Multimedia Kreatif dalam semester 3.oleh kerana perangai buruk hasil dari pengaruh dari Parti Pembangkang dan juga terpengaruh dengan perangai buruk Pemimpin-pemimpin Pembangkang yang sememangnya tiada akhlak terutamanya Anwar Ibrahim. Budak ini telah dengan bangga dan bersemangatnya menayangkan bontot pada gambar Dato Seri Najib pada malam ambang Kemerdekaan yang lalu. 
Akibat dari kemarahan Rakyat Malaysia, Pihak Berkuasa telah didesak untuk menangkap dan menghadapkan Budak kurang hajar ni ke muka pengadilan. Oleh desakan rakyat Malaysia, Polis telah berjaya memberkas budak ini.Tindakan bangang budak kurang hajar ini dengan automatik telah memalukan Cybernetic International College of Technology yang sebelum ini terkenal dengan rekod bersih pelajar-pelajarnya. Dr. Nazaruddin sebentar tadi telah menyatakan dalam Bulatin Utama, keputusan untuk buang pelajar ini dari kolej adalah muktamad dan tidak ada rayuan boleh dibuat lagi. 


Tahniah kepada Pihak Cybernetic International College of Technology di atas tindakan tegas yang kena pada tempatnya untuk tidak melahirkan pelajar yang bermoral rendah. Sesungguhnya pelajar2 ini yang akan menjadi Pemimpin Negara suatu hari nanti. Kami Rakyat Malaysia tak mahu pemimpin yang rendah moralnya seperti Anwar Ibrahim dan rakan-rakannya yang lain menjadi pemimpin negara pada suatu hari ini. 


TAHNIAH RAKYAT MALAYSIA..!!
BERSAMA-SAMA KITA BANTERAS KELAKUAN TIDAK BERMORAL YANG MEMALUKAN NEGARA..!!!


HAK TUIHHH...!!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...