BLOG INI TELAH DIMULAKAN PADA 13 SEPTEMBER 2012. NAMA SAJA KEDAI 25 JAM, TAPI BLOG INI TIDAK MENJUAL APA-APA PRODUK PUN. TERUSKAN MEMBACA KERANA BANYAK INFO-INFO YANG MENARIK DI SINI. TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA -tokai kedai

Thursday, September 6, 2012

IBU BAPA BUDAK TAYANG BONTOT MINTA MAAF PADA PERDANA MENTERIKesian kepada kedua ibu bapa budak kurang hajar yang tayang bontot dia kat gambar Perdana Menteri kita pada Malam Merdeka tempoh hari tu. Mak Bapa dia orang yang baik. Sedih tengok mak budak tu terpaksa buat kenyataan dan terpaksa tanggung malu. Cuba bayangkan kalau benda ni berlaku kepada Mak Bapak kita?


Ibu nya dipetik berkata "Ralat, sememangnya saya ralat. Kita dapat kemudahan, segala-gala kemudahan kita dapat. Bantuan belajar ape kan, Tapi setengah pihak buat PM kita yang kita sayangi macam tu"

Harap lepas ni rakyat kita tak terikut-ikut lagi dengan perangai yang tak senonoh.. Jangan lagi terikut sangat dengan perangai pengikut pembangkang yang ekstrem dan bodoh semasa di demontrasi-demontrasi mereka..


Perdana Menteri kita telah memaafkan budak ni dan dia tak kisah untuk menerima kunjungan dari kedua ibu bapa budak ni.


Kepada kedua ibu bapa Ammar, kami rakyat Malaysia turut berasa simpati dengan apa yang telah keluarga anda lalui. Jangan risau, rakyat Malaysia terkenal dengan sifat pemaaf. Harap Ammar dapat berubah.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...