BLOG INI TELAH DIMULAKAN PADA 13 SEPTEMBER 2012. NAMA SAJA KEDAI 25 JAM, TAPI BLOG INI TIDAK MENJUAL APA-APA PRODUK PUN. TERUSKAN MEMBACA KERANA BANYAK INFO-INFO YANG MENARIK DI SINI. TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA -tokai kedai

Monday, September 3, 2012

LAGU PUN TAK BEST, SUARA PULA SUMBANG.

Tajuk lagu, UBAH? nak ubah apa pun aku tak tau depa ni? Nak Ubah Kerajaan Islam yang Menepati Janji? Ini tindakan bodoh namanya. Lirik lagu ini ditulis oleh Ketua Pemuda "Sosialis" DAP ..Diula
ng.."SOSIALIS"..diulang lagi.."SOSIALIS".. Uncle A. Samad Said mana? Bob Lokman mana? nanti merajuk Pak Samad tak kasi job utk dia buat lirik.

Tak pernah lagi dalam sejarah Malaysia, lagu Patriotik dinyanyikan dengan suara yang begitu BURUK untuk tayangan umum seperti ini. Ni kalau masuk Malaysian Idol, teruk semua kena maki hamun dengan judge ni.. Tapi kalau lepas masuk final pun mungkin sebab ramai mangkuk-mangkuk ayun yang undi diorang.. betul tak?

Kepada penyanyi2 dalam video ni aku rasa diorang ni malas masuk kelas vocal kot. Dah la tak reti tunai janji, suara pula sumbang. Perosak lagu plus perosak Rakyat. Baik invite William Hung datang nyanyi. tak gitu? 


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...