BLOG INI TELAH DIMULAKAN PADA 13 SEPTEMBER 2012. NAMA SAJA KEDAI 25 JAM, TAPI BLOG INI TIDAK MENJUAL APA-APA PRODUK PUN. TERUSKAN MEMBACA KERANA BANYAK INFO-INFO YANG MENARIK DI SINI. TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA -tokai kedai

Monday, September 24, 2012

Lim Guan Eng Dikencing Pengerusi PKR Penang Hidup-Hidup..!!


Datuk Mansur Othman (Pengerusi PKR Penang)


Pada 24 Ogos yang lalu, panas mengenai isu Datuk Mansor Othman kutuk Guan Eng seperti sombong@angkuh@arrogant dan Datuk Mansor juga kata Guan Eng macam Tokong seperti semua orang kena ikut saja cakap Guan Eng.(rujuk gambar di atas) Tapi bila di depan Guan Eng, Datuk Mansor jadi kecut telur sampai takut nak mengaku siap cakap maksud dia kata Guan Eng Tokong tu bermaksud untuk memuji Guan Eng..Haha memang kelakar. Dia juga tuduh yang ini adalah kerja UMNO yang nak memecahbelahkan Pakatan Rakyat di Penang.


Tapi harini semuanya dah kantoi sebab pita rakaman Datuk Mansor dah terdedah. Kali ni memang dia kantoi.. Lim Guan Eng dah dikencing hidup-hidup dengan geng dia sendiri..!!!!
layan video yg baru aku amik ni:Comfirm Datuk Mansor dah tak senang duduk skarang ni..haha..
ni lagi satu video pendedahdan penipuan Pengerusi PKR ni..haha.. (sori beb kualiti sound x berapa elok sangat, tapi boleh la buat puak2 penyokong Pakatan Haram sentap)


layan..:


Mr Guan Eng..lu mau simpan lagi ka ini olang? Haiyooo..


Wahai Rakyat Penang, takkan hangpa nak Pemimpin yang kaki kencing ni.?
 DAP, PKR, PAS sama saja.!.

Jom Pakat-Pakat kita kencing Pakatan Rakyat time PRU13 Nanti.!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...