BLOG INI TELAH DIMULAKAN PADA 13 SEPTEMBER 2012. NAMA SAJA KEDAI 25 JAM, TAPI BLOG INI TIDAK MENJUAL APA-APA PRODUK PUN. TERUSKAN MEMBACA KERANA BANYAK INFO-INFO YANG MENARIK DI SINI. TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA -tokai kedai

Friday, September 21, 2012

Menteri KDN Lembik, Gagal Bekukan Aset SUARAM, IKD & Malaysia Kini

Tian Chua Pengkhianat Negara (Pengerusi SUARAM)


1  Satu Dunia tahu yang George Soros yang berbangsa Yahudi adalah penyangak matawang yang sentiasa mengambil kesempatan atas negara-negara yang mundur dan negara dunia ke-3. Semua ingat apa yang telah dia lakukan terhadap ekonomi Dunia semasa tahun 1997-1998. Banyak negara dah bankrupt termasuk Indonesia yang sampai sekarang masih terjejas. Malaysia dan Thailand dilihat telah berjaya melepaskan diri dari kegawatan ekonomi. 


2  Pada penghujung tahun 2003 Tian Chua yang merupakan pengarah SUARAM ketika itu telah mengaturkan pertemuan di antara George Soros dengan Presiden Keadilan, Datin Seri wan Azizah, Azmin Ali, Khalid Jaafar dan wakil Tian Chua, iaitu Elizabeth Wong.

3  Dana yang Soros salurkan masih diberi sehingga kini.


4  Sudah kira-kira 8 tahun Soros telah salurkan dana nya kepada NGO-NGO seperti Institut Kajian Dasar (IKD), SUARAM dan Malaysia Kini. IKD adalah think tank kepada Anwar Ibrahim. 

5  Menteri Kementerian Dalam Negeri juga mengesahkan yang memang ada dana dari Pertubuhan yang ditunjangi Soros kepada NGO-NGO tersebut dan KDN juga telah memantaunya. 

6  Pelik juga sebab dah dekat 10 tahun diorang hanya pantau saja ke? Dah tau Yahudi Mabuk tu salur dana untuk jatuhkan Malaysia, kenapa hanya pantau saja? Takkan nak tunggu Ekonomi jatuh, Saham-saham bluechip semua jatuh, baru nak ambil tindakan? 

7  Masa tu kalau PR menang jangan harap la nak boleh buat apa dah sebab Soros akan beli kesemua saham-saham bluechip kerana Kerajaan baru pada waktu itu tak boleh berbuat apa-apa kerana telah terikat dengan Perjanjian Semasa Menandatangani Black n White sebelum Dapat duit dari Dana Soros tersebut. 

8  Hanya Tian Chua dan konco-konconya saja yang tahu apa isi Perjanjian tersebut.!!

Kenapa KDN lembik sangat? Kenapa tak bekukan saja Aset SUARAM, IKD dan MALAYSIA KINI? Aset NFC boleh pulak dibekukan masa SPRM buat investigation. Menteri KDN takut sangat ke dengan SUARAM, IKD dan Malaysia Kini? Ini bukan kes lembu, ini kes Keselamatan Negara dan Rakyat!!!!Jangan marah saya kata Datuk lembik sebab saya sayangkan NEGARA!!!Tolong bekukan Aset mereka dan sekat dana dari mana-mana pertubuhan Soros yang masuk ke Malaysia..!!!!

Tolong Tangkap Barua-barua Yahudi ni..!!!Datuk Panglima, dah LAPAN tahun la Datuk!!!!!!


Dah lapan tahun..!!!!!!


8 Tahun!!!

Tolong Lakukan Sesuatu!!!!No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...