BLOG INI TELAH DIMULAKAN PADA 13 SEPTEMBER 2012. NAMA SAJA KEDAI 25 JAM, TAPI BLOG INI TIDAK MENJUAL APA-APA PRODUK PUN. TERUSKAN MEMBACA KERANA BANYAK INFO-INFO YANG MENARIK DI SINI. TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA -tokai kedai

Thursday, September 6, 2012

Minyak RON97 Naik 10Sen Pun Nak Bising ke?

KUALA LUMPUR 3 April - Harga minyak petrol RON97 naik 10 sen kepada RM2.90 mulai tengah malam ini sementara harga bagi petrol RON95 dan diesel kekal.

Menurut Presiden Persatuan Pengusaha Stesen Minyak Malaysia (PDAM) Datuk Hashim Othman kenaikan tersebut disebabkan oleh peningkatan harga pasaran dunia bagi bahan api tersebut.

- UTUSAN


Memang sudah diagak, bila harga minyak naik, walaupun 5sen, mesti puak-puak Pembangkang akan bising. Puak Tin-Tin Kosong ni mesti akan berbunyi. kong kang kong kang!!! Serba serbi tak kena..
Itulah perangai  Pembangkang. Pelik juga kenapa diorang nak bising-bising. aku rasa rata-rata puak-puak pembangkang ni tak isi pun minyak pakai Ron97. Diorang ni pakai FERRARI ke? LAMBOGHINI ke? kalau takat pakai kancil ke, kereta Malaysia dan Jepun tu..semua pakai Ron95.. APEHAL KORANG NAK BISING-BISING? 

Setau aku, Ustaz Azhar Idrus je yang pakai FERRARI..Ustaz relekss je...betul dok ustaz?..tak betul saye minta maaf ;)
Ini nampak jelas mereka ni dah KETANDUSAN ISU... ramai rakyat Malaysia dah meluat dengan perangai bodoh Pembangkang, mereka dah terdesak untuk mainkan pelbagai isu yang entah apa-apa untuk dipolitikkan. 

KEPADA PUAK PEMBANGKANG YANG SENGAL,
KAMI RAKYAT MALAYSIA BUKAN BODOH DAN SENGAL MACAM KORANG..!!!
NAK BERPOLITIK BIAR BERPADA-PADA..!!
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...