BLOG INI TELAH DIMULAKAN PADA 13 SEPTEMBER 2012. NAMA SAJA KEDAI 25 JAM, TAPI BLOG INI TIDAK MENJUAL APA-APA PRODUK PUN. TERUSKAN MEMBACA KERANA BANYAK INFO-INFO YANG MENARIK DI SINI. TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA -tokai kedai

Wednesday, September 26, 2012

Musuh DAP Sekarang Bukan UMNO, Tapi PKR.!!

Semenjak 3 hari berturut-turut ni, Buletin Utama TV3 asyik menyiarkan rakaman audio Datuk Mansor mengutuk Lim Guan Eng. 

“Jawapan saya ialah, pilihan raya umum sudah dekat. Itu sahaja jawapan yang saya boleh beri. Saya rasa itu jawapan yang baik,” katanya Datuk Mansur kepada media semalam.


Bodoh punya jawapan. Blajar tinggi-tinggi, macam tu saja dia jawab. Budak tak sekolah pun boleh cakap macam tu. Aku malas nak explain tentang rakaman dan kenyataan dolak dalih Pengerusi PKR Penang tu. 

Tapi aku nak semua orang fikir apa di sebalik kejadian tersebut. Kenapa Pengerusi PKR boleh mengata Pengerusi DAP di belakang? Bab Datuk Mansur nak dolak dalik tu korang tak payah nak bicang. Buang masa. Dah tentu diorang ni kuat kencing. Dah kantoi pun nak kencing lagi.  Abaikan.

Untuk tengok apa yang berlaku masa minit mesyarat itu dan siapa yang hadir masa mesyuarat tu hangpa boleh rujuk sendiri website pro-PKR. klik  sini.Apa yang kita boleh rungkaikan dari kejadian-kejadian ini? Ini bukan isu Datuk Mansur nak mengaku atau tak, tapi ada yang lebih penting lagi untuk rakyat Penang tau..


1: Aku nak korang semua sedaq yang sememangnya orang2 PKR akar umbi makin tak puas hati dengan DAP di Penang. 

2: Gabungan Pakatan Rakyat di Penang sememangnya dah teruk dah. Dah nak mampuih dah.

3: Datuk Mansor juga dah sound direct kat budak-budak dia supaya pastikan di setiap kawasan (kerusi) perlu letak orang-orang PKR untuk jatuhkan DAP. Jangan kasi chance sama DAP. (pertandingan 3 penjuru antara DAP-BN-PKR) 

4: Telah ada gerakan licik PKR untuk mensabotaj DAP di Penang.

5: Guan Eng walaupun depan media nampak tak kesah, tapi dalam hati dia, hanya dia saja yang tahu. Kalau aku pun mesti bengang bai. Member tikam blakang...sapa tak bengang.

6: Datuk Mansor akan terus tak mau mengaku dan akan berdolak dalik dan kencing dan kencing dan terus kencing. Percayalah.


Kepada Anak-anak Tanjung semua.. Sedaqla wei.. hangpa semua sebenaqnya dah tersilap langkah pi pilih Pakatan Rakyat semasa PRU12 yang lalu... Harap lepas ni jadi pengajaran.
SAMA SAMA KITA KENCING PAKATAN HARAM MASA PRU13 NANTI..!!

ANAK-ANAK MUDA DI SELURUH IPTA DAH BUKTIKAN, KITA BILA LAGI?

HIDUP ANAK TANJUNG!!!!

Datuk Mansor...Guan Eng.. hangpa toksah buat ghopla jingga kat Penang..!!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...