BLOG INI TELAH DIMULAKAN PADA 13 SEPTEMBER 2012. NAMA SAJA KEDAI 25 JAM, TAPI BLOG INI TIDAK MENJUAL APA-APA PRODUK PUN. TERUSKAN MEMBACA KERANA BANYAK INFO-INFO YANG MENARIK DI SINI. TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA -tokai kedai

Monday, October 1, 2012

Boikot Oldtown White Coffee!
Adakah terdapat kafe Oldtown White Coffe di tempat anda? Jika ada, sila boikot kerana pemiliknya juga adalah sorang yang anti-Islam. Pemilik Oldtown ini juga sehingga sekarang tidak bersungguh-sungguh apply logo Halal. Kenapa? ini adalah kerana makanan yang disediakan adalah seperti makanan yang dimasak di Restoran-restoran Cina yang tak halal.

Kalau adapun certificate halal hanya untuk minuman kopinya sahaja, tetapi bagi makanan-makanan yang dijual tidak diketahui halal ataupun haram. Ayam yang disediakan pula tidak diketahui cara sembelihannya. 
soalan dari rakyat yang dijawab Ngeh Koo Ham dengan penuh provokasi dan sinis. 
ini adalah jawapan dari pihak HIDC (Halal Industry Development Corporation.

Gambar di atas: jawapan dari pihak HIDC (Halal Industry Development Corporation.
Gambar di atas: Jawapan dari pihak JAKIM

Gambar di atas: Sijil yang didedahkan Oldtown untuk mengaburi orang Islam.Gambar di atas: Jawapan tentang sijil Halal yang ditunjukkan pihak Oldtown.MEMANG SAH OLDTOWN WHITE COFFEE TIDAK DIIKTIRAF HALAL..!!!

KALAU KORANG STILL WAS-WAS, TAPI MASIH RASA BERSELERA NAK MAKAN, DOSA KORANG TANGGUNG SENDIRI

PENDEDAHAN DAH DIBUAT, 

NASIHAT DAH DIBERI, 

TUNGGU APA LAGI? 

JOM BOIKOT OLDTOWN WHITE COFFEE..!!

SEBARKAN KEPADA RAKAN-RAKAN ANDA YANG SELALU LEPAK OLDTOWN..!!


2 comments:

  1. dia dapat sijil halal dgn kerajaan negeri la tu.. ape bodoh sgt isi kandungan blog ni.. mcm taik je semua.. mesti otak blogger pun ade taik je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alo macha, kalau baca tu teliti betul2 ayat2 tu..sijil halal tu hanya untuk minuman sahaja..untuk makanan takde..ape la bangang. kesian aku tengok pencacai PAS ni..kalau nak sangat makan kat kedai tak halal..teruskan la..aku pun x larang kau..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...