BLOG INI TELAH DIMULAKAN PADA 13 SEPTEMBER 2012. NAMA SAJA KEDAI 25 JAM, TAPI BLOG INI TIDAK MENJUAL APA-APA PRODUK PUN. TERUSKAN MEMBACA KERANA BANYAK INFO-INFO YANG MENARIK DI SINI. TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA -tokai kedai

Monday, October 8, 2012

Gempar!! Anwar Ibrahim Nazak Diterajang Beramai-Ramai Di Selangor !!


Gambar : Anwar yang semakin nazak.


Kelmarin: 8 Oktober 2012, Selangor.  Anwar Ibrahim selaku Ketua Pakatan Rakyat telah hampir nazak akibat diterajang beramai-ramai di Selangor. Beliau dipercayai diterajang oleh rakyat kerana dipercayai  marah dengan Pakatan Rakyat yang sentiasa menipu dan tidak menepati janji. Menurut saksi, Anwar Ibrahim juga telah diperlakukan dengan teruk oleh orang ramai. 

Polis berjanji akan menyiasat perkara ini dengan segera dan akan mencari suspek-suspek yang telah menendang Ketua Pakatan Rakyat itu dengan segera.

Siasatan Polis telah berjaya dan telah berjaya mengenal pasti hampir kesemua suspek yang menendang Ketua PR itu dalam masa kurang dari 24 jam.

Polis dikatakan berat sebelah kerana tidak berbuat apa-apa terhadap orang-orang ini. Baca maklumat lanjut di sini ---->  (KLIK SINI)
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...