BLOG INI TELAH DIMULAKAN PADA 13 SEPTEMBER 2012. NAMA SAJA KEDAI 25 JAM, TAPI BLOG INI TIDAK MENJUAL APA-APA PRODUK PUN. TERUSKAN MEMBACA KERANA BANYAK INFO-INFO YANG MENARIK DI SINI. TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA -tokai kedai

Wednesday, October 10, 2012

Siapa Yang Anti Ustaz Nasha Adalah Anti Islam
Ini adalah ucapan Ustaz Nasharuddin Mat Isa di PWTC.

Hayati setiap kata-kata beliau yang sememangnya benar-benar belaka. Hanya Ustaz Nasha saja yang nampak begitu berani melawan Karpal Singh yang begitu nyata menghina dan memperlekehkan Islam. Takkan wujud negara Islam jika ada kerjasama dengan DAP yang lantang mempersenda Islam. 

Perkara ini tidak sekali kita nampak berlaku di dalam parti-parti komponen Barisan Nasional. MCA , MIC mahupun parti-parti komponen yang lain tidak melebih-lebih menentang orang-orang Islam, menghina mahupun memperli seperti baru-baru ini kes Ngeh Koo Ham yang mepersenda umat Islam mempertahankan Nabi Muhammad.

Sedarlah umat Islam. Kita semakin lemah. Kinilah tiba masanya untuk kita bersatu melawan musuh Islam yang jahat ini. Mereka hanya berlakon baik sahaja di depan orang Islam hanya untuk Menang Pilihanraya. Sedarlah!!!!


layan video:


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...