BLOG INI TELAH DIMULAKAN PADA 13 SEPTEMBER 2012. NAMA SAJA KEDAI 25 JAM, TAPI BLOG INI TIDAK MENJUAL APA-APA PRODUK PUN. TERUSKAN MEMBACA KERANA BANYAK INFO-INFO YANG MENARIK DI SINI. TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA -tokai kedai

Monday, October 8, 2012

Tragedi Oktober Buat Anwar Ibrahim


Gambar: Anwar Ibrahim sedang nazak


Anwar Ibrahim dikatakan semakin nazak kerana kebangkitan rakyat-rakyat di Selangor yang secara ramai-ramai telah tendang Pakatan Rakyat ke dalam longkang.


Awal bulan Oktober 2012 ini telah menjadi satu mimpi ngeri buat Pakatan Rakyat kerana banyak cawangan2 parti komponen Pakatan Rakkyat telah ditutup dan dibubarkan sendiri oleh ahli2 nya yang terdiri dari DAP dan juga PKR.

Gambar: ahli PKR Cabang Batu Arang mengumumkan secara terbuka akan menyokong BN pada PRU-13 nanti
Sehingga sekarang, hampir 2000 ahli DAP dan PKR di Selangor sahaja telah beramai-ramai keluar parti dan telah bersama-sama bertekad untuk menyokong Barisan Nasional yang ternyata boleh membantu rakyat dan Barisan Nasional terkenal dengan sikap yang sentiasa Menepati Janji.

Pakatan Rakyat yang terdiri dari parti DAP, PKR dan PAS ditolak mereka kerana pemimpim-pemimpin mereka hanya pentingkan kroni dan tidak mahu mendengar masalah di akar-akar umbi. Mereka juga menolak kepimpinan Anwar Ibrahim selaku ketua Pakatan Rakyat kerana mengamalkan politik yang mementingkan ahli keluarga iaitu secara nyata memilih isterinya sebagai pemimpin atasan dan juga anak perempuannya. Begitu juga terjadi di dalam kepimpinan tertinggi DAP yang nyata ada legasi Lim Kit Siang dan juga Karpal Singh. Mereka juga tidak mempercayai PAS kerana nampaknya telah gagal untuk mengekang kegilaan yang wujud dalam PKR dan DAP.

"Jika pemimpin tertinggi sudah mementingkan keluarga dalam jawatan, bayangkan akan bertambah buruk lagi orang-orang yang dibawahnya, Kroni dilebihkan dan rasuah semakin berleluasa dalam Pakatan Rakyat" kata seorang bekas ahli PKR yang baru sahaja keluar parti.

Kebangkitan rakyat menentang Pakatan Rakyat bukan sahaja berlaku di Selangor, malah di negeri-negeri lain termasuk Perak, Penang dan akan ada lagi tsunami kebangkitan rakyat menentang Pakatan Rakyat barua Yahudi ini.


Gambar: Ahli PKR di Perak beramai-ramai keluar parti dan menyokong BN habis habisan.

AYUH RAKYAT..AYUH BANGKIT TENDANG PAS,PKR,DAP PEROSAK NEGARA..!!!!
SAMA SAMA KITA KUBURKAN PAKATAN RAKYAT!!!!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...