BLOG INI TELAH DIMULAKAN PADA 13 SEPTEMBER 2012. NAMA SAJA KEDAI 25 JAM, TAPI BLOG INI TIDAK MENJUAL APA-APA PRODUK PUN. TERUSKAN MEMBACA KERANA BANYAK INFO-INFO YANG MENARIK DI SINI. TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA -tokai kedai

Sunday, December 2, 2012

WASIAT NIK AZIZ ADALAH PETANDA BETAPA TENAT DAN TERDESAKNYA PAS

Gambar ini telah diedit untuk memperbetulkan Nik Aziz

Hari ini ramai pengikut-pengikut PAS menghebahkan gambar yang diupload di page Nik Aziz berikut. 

Dah di akhir usia pun Ustaz Nik Aziz masih berhalusinasi dan masih menghasut orang Islam untuk menentang Negara Islam yang disegani dunia iaitu Malaysia. 

Sejak sebelum Merdeka orang Melayu bersusah payah untuk menjadikan Tanah Melayu sebuah negara Islam yang Merdeka. Buktinya setiap bayi Melayu yang baru lahir ke dunia adalah automatik beragama Islam. Tapi pemimpin parti PAS ini masih buta dan terus mengkhayalkan  pengikut-pengikut mereka dengan gaya hidup politiknya. Baru-baru ini ada pula satu usaha dari Nurul Izzah Naib Presiden PKR untuk membiarkan orang Melayu untuk memilih agama sendiri.

Gaya hidup Rasulullah adalah untuk mengajak manusia mendekati Allah. Tapi gaya hidup Nik Aziz adalah untuk mengajak manusia mengundi PAS dan memusuhi UMNO dan mengkhianati negara Islam Malaysia dengan bersekongkol dengan Parti-Parti Pengkhianat Negara iaitu DAP dan PKR. 

DAP terang-terang telah menanggap Menteri Mentor Singapura iaitu Lee Kuan Yew sebagai idola mereka. Baru-baru ini Singapura telah menolah undi untuk mengiktiraf Palestin sebagai negara pemerhati ke PBB. Dan PAS telah bermati-matian menyokong dan mempertahankan DAP.

Ingatlah. Satu Undi untuk PAS bermakna Satu Undi untuk Menjahanamkan Islam, Negara Islam dan bangsa Melayu.

Allahuakbar..!!!

2 comments:

 1. Ajenyer yee..kome ajela yg btol..buruk jee pas,baik jee umno..nik aziz maki najib,kome marah,najib maki nik aziz takpe,tak slh..kurg dia hdup cra Islam,ikut sunnah..agak2 najib blh ikat serban dn jd imam selalu tak?

  ReplyDelete
  Replies
  1. kesian ..cuba kamu tengok video petikan nik aziz dan Najib,,kalau diorang kutuk parti lawan macam mana..ada tak sekurang hajar Nik Aziz? contoh masa perhimpunan UMNO aritu, Nik Aziz n Anwar cakap perhimpunan UMNO tu untuk kutuk PAS, padahal tak banyak pun yang kutuk PAS,,selebihnya banyak untuk menegur orang2 umno sendiri..

   Cuba kamu cari balik video Hadi Awang masa muktamar PAS haritu..start 5 minit dia bercakap, sampai kesudah dia maki hamun UMNO..CAKAP PARTI SYAITAN LA BAGAI..ADA PERNAH KO DENGAN DALAM PERHIMPUNAN UMNO , ORG2 UMNO GELAR BENDA2 MCM TU KAT pas?

   LAIN KALI SEBELUM CAKAP TU SELIDIK DAN KAJI DULU..

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...