BLOG INI TELAH DIMULAKAN PADA 13 SEPTEMBER 2012. NAMA SAJA KEDAI 25 JAM, TAPI BLOG INI TIDAK MENJUAL APA-APA PRODUK PUN. TERUSKAN MEMBACA KERANA BANYAK INFO-INFO YANG MENARIK DI SINI. TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA -tokai kedai

Saturday, October 13, 2012

Baby NaKAL

GAMBAR HARI INI:

ialah warrrgghhh...!!!! dapat kat aku budak ni memang habis la..haha ;P

Penipuan Terbesar Dalam Sejarah Malaysia Oleh PKR


Baru-baru ini dalam isu Scorpene. Yves Charpenel, seorang pendakwaraya yang amat terkenal di Peranchis telah menafikan laporan-laporan pembangkang yang tersebar selama ini bahawa isu Scorpene sedang dibicarakan di Perancis.

McLaren P1 Supercar Pasti Buat Anda Kagum
McLaren menekankan kesempurnaan teknologi, inovasi, dan kemewahan. Kesemua ini tidak dapat dipisahkan dalam merekabentuk kereta yang baru. Produk yang berkualiti terbaik hanya dengan melakukan yang terbaik,Akhirnya keluarlah satu design yang baru McLaren iaitu P1. Rekabentuknya semua menarik di setiap inci kereta baru ini. Kereta ini dipenuhi dengan teknologi dari kereta F1 mereka.

Orang yang bertanggungjawab dalam merekabentuk McLaren P1 ini ialah Frank Stephenson (Head-Of Design Mc Laren). Bagi saya, secara keseluruhannya, kereta ini memang cool.

Thursday, October 11, 2012

Paderi Gagal Jawab Soalan Tentang Agama Kristian

Aku tak tau la orang ni paderi atau tak, tengok gaya macam rockers je. Tapi memang dia tergagap juga la nak menjawab soalan dari pemanggil tu sehingga panggilannya diputuskan. Tapi pemanggil tu tetap call juga sampai dapat dan sampai soalan dia terjawab...

Perempuan Cina DAP Rasis Buat Kacau Di PWTCGambar: gambar suspek yang tak tahu adabHari tu kes Adam Adli, mahasiswa yang malas belajar buat kecoh turunkan bendera Najib. Sekarang ni pula seorang perempuan Cina DAP yang kurang hajar masuk dalam PWTC buat kecoh. 

Wednesday, October 10, 2012

Siapa Yang Anti Ustaz Nasha Adalah Anti Islam
Ini adalah ucapan Ustaz Nasharuddin Mat Isa di PWTC.

Hayati setiap kata-kata beliau yang sememangnya benar-benar belaka. Hanya Ustaz Nasha saja yang nampak begitu berani melawan Karpal Singh yang begitu nyata menghina dan memperlekehkan Islam. Takkan wujud negara Islam jika ada kerjasama dengan DAP yang lantang mempersenda Islam. 

Tuesday, October 9, 2012

Bayangan Malaysia Pada Masa Akan Datang

Gambar: Gambaran pelukis pelajar Lim Kok Weng


Jika pada 100 tahun yang lalu, kita boleh lihat di dalam gambar-gambar lama yang bangunan tidak lah banyak sangat. Bandar-bandar utama pun pembangunannya hanyalah sedikit. Bangunan pencakar-pencakar langit jarang dilihat. Di Tanah Melayu pula ada juga pembangunan tetapi teramat sedikit. Yang ada hanyalah bangunan-bangunan yang beberapa tingkat sahaja. 

Monday, October 8, 2012

Zahid Hamidi Peluk Awek Cun Di Luar Negara (Fitnah Dari Pakatan Rakyat Yg Terdesak)

PUAK PAKATAN RAKYAT TERDESAK SEHINGGA TAK HABIS HABIS MENFITNAH PERIBADI PEMIMPIN UMNO.

Sebelum ini Datin Seri Rosmah siang dan malam dicaci, dimaki, diperli, difitnah tanpa henti. Kina tiba pula giliran Menteri Pertahanan Zahid Hamidi difitnah.

Tragedi Oktober Buat Anwar Ibrahim


Gambar: Anwar Ibrahim sedang nazak


Anwar Ibrahim dikatakan semakin nazak kerana kebangkitan rakyat-rakyat di Selangor yang secara ramai-ramai telah tendang Pakatan Rakyat ke dalam longkang.

Gempar!! Anwar Ibrahim Nazak Diterajang Beramai-Ramai Di Selangor !!


Gambar : Anwar yang semakin nazak.


Kelmarin: 8 Oktober 2012, Selangor.  Anwar Ibrahim selaku Ketua Pakatan Rakyat telah hampir nazak akibat diterajang beramai-ramai di Selangor. Beliau dipercayai diterajang oleh rakyat kerana dipercayai  marah dengan Pakatan Rakyat yang sentiasa menipu dan tidak menepati janji. Menurut saksi, Anwar Ibrahim juga telah diperlakukan dengan teruk oleh orang ramai. 

Sunday, October 7, 2012

Panorama Mengagumkan Piramid 360°


Ini adalah sekilas pandangan di Piramid Besar Giza di Mesir yang difilemkan oleh AirPano. Piramid Besar adalah salah satu dari '7 benda ajaib di dunia'. Dan ia adalah satu-satunya yang paling besar dan masih teguh berdiri. 

Robot Kumbang Gergasi Buatan Jepun
Dicipta oleh jurutera Jepun Hitoshi Takahashi, KABUTOM RX-03 adalah sebesar 11 meter panjang, beratnya 17 tan. Robot berbentuk seperti kumbang badak. Robot ini boleh berjalan dengan enam kakinya, ia juga boleh mengeluarkan asap. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...