BLOG INI TELAH DIMULAKAN PADA 13 SEPTEMBER 2012. NAMA SAJA KEDAI 25 JAM, TAPI BLOG INI TIDAK MENJUAL APA-APA PRODUK PUN. TERUSKAN MEMBACA KERANA BANYAK INFO-INFO YANG MENARIK DI SINI. TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA -tokai kedai

Saturday, November 10, 2012

STUPIDITY OF NURUL IZZAH

A STUPID PERSON IS THE MOST DANGEROUS TYPE OF PERSON THERE IS
dan jangan fikir rakyat pun bodoh sama.

NURUL IZZAH, Jangan Salahkan Kerajaan Pula Jika Ramai Melayu Murtad Di Malaysia


Selepas kejatuhan Kerajaan Islam Uthmaniah, umat Islam semakin lemah dan ditindas di seluruh dunia. Bermacam-macam cara samada secara terang-terangan mahupun secara halus telah dibuat untuk melemahkan Akidah umat Islam.

Adalah lebih parah lagi apabila ada yang beragama Islam sendiri yang bersubahat/bersahabat dengan golongan yang dikatakan liberal ini.Sebelum ini, Mufti Perak, Tan Sri Dr Harussani mendakwa lebih 230,000 orang Islam di Malaysia telah murtad.

Friday, November 9, 2012

ANDA SOKONG ANWAR HIPOKRIT? (SIRI 1)

 Ternyata beliau tidak mampu menerangkan kepada kita dan akan terus spin dan spin dan menyalahkan UMNO dan BN. 

Saya sudah naik muak dengan ceramah Anwar Ibrahim

Tuesday, November 6, 2012

OBAMA Menang Lagi

TERBARU DAN TERKINI..!!

Barack Hussein Obama telah diberi mandat lagi untuk berkhidmat sebagai Presiden Amerika untuk 4 tahun lagi. Beliau juga adalah Presiden yang ke 44 di Amerika dan yang pertama bukan dari berbangsa kulit putih.

Obama mengalahkan Mitt Romney dari Republican. Saingan mereka begitu sengit dalam kempen pilihanraya kali ini. Semasa sesi debat, Romney nampak lebih bergaya dan Obama juga tak kurang hebatnya. 

Walaupun Israel dan golongan yahudi banyak melobi untuk Romney,tetapi akhirnya rakyat Amerika telah memilih Obama untuk menjadi Presiden mereka sekali lagi. Obama dilihat lebih mesra rakyat berbanding Romney yang nampak lebih berprotokol dan menyokong perang.

Tahniah Obama.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...