BLOG INI TELAH DIMULAKAN PADA 13 SEPTEMBER 2012. NAMA SAJA KEDAI 25 JAM, TAPI BLOG INI TIDAK MENJUAL APA-APA PRODUK PUN. TERUSKAN MEMBACA KERANA BANYAK INFO-INFO YANG MENARIK DI SINI. TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA -tokai kedai

Friday, November 16, 2012

PENJELASAN BERKENAAN ARTIKEL "BUMI AKAN BERGELAP PADA 23, 24 DAN 25 DISEMBER 2012


Pihak Agensi Angkasa Negara (ANGKASA) di bawah Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi Malaysia ingin membuat pembetulan kenyataan dari sudut sains berhubung dengan blog-blog dan artikel-artikel berkenaan Bumi Akan Bergelap Pada 23, 24 Dan 25 Disember 2012.
Maklumat tersebut adalah seperti berikut:
  1. 1.Pada 21 Disember atau tarikh-tarikh berhampiran seperti 23, 24 dan 25 Disember, Bumi, Matahari dan pusat Galaksi kita (Bima Sakti) akan berada pada kedudukan selari seperti di rajah 1.
  2. Berhampiran pusat Galaksi terdapat "Dark Dust Clouds" (awan-awan debu gelap) yang boleh menghalang kita daripada melihat sebahagian Galaksi kita.

Thursday, November 15, 2012

Ketua Wanita PKR Memperlekeh Solat Asar
Belum lagi habis isu Wakil Rakyat Setahun Jagung bagi jalan pada Melayu untuk murtad, sekarang ni tak habis habis penyokong pembangkang mencaci, memperli dan mengutuk Dato Seri Najib berkenaan poster "Jom Solat Asar Berjemaah Bersama YAB Perdana Menteri" pada 8 November 2012 yang lalu di Masjid Taman Bukit Indah, Ampang. Itulah Pembangkang.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...