BLOG INI TELAH DIMULAKAN PADA 13 SEPTEMBER 2012. NAMA SAJA KEDAI 25 JAM, TAPI BLOG INI TIDAK MENJUAL APA-APA PRODUK PUN. TERUSKAN MEMBACA KERANA BANYAK INFO-INFO YANG MENARIK DI SINI. TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA -tokai kedai

Friday, December 14, 2012

Apabila Anwar Ibrahim Berburu Gajah Bersama Najib Razak Dan Rakan-Rakan
KONONNYA...... setelah terlibat dalam urusan kerja yang banyak, Anwar Ibrahim, Najib Razak, Mahathir Mohamad dan Nik Aziz memutuskan untuk bercuti dan melakukan aktiviti riadah bersama. Berburu gajah di Afrika adalah pilihan mereka setelah mencapai kata sepakat.

Wednesday, December 12, 2012

Izinkan Saya Berzina Dengan Anak Pakcik
Suatu hari pasangan kekasih ni nak kuar dating. Setibanya si pakwe di hadapan rumah makwenya… 


Gadis : Masuklah dulu, jumpa dengan ayah saya.

Teruna : Boleh ke?

Gadis : Masuk je lah, saya nak bersiap


Menyusup masuk si teruna melalui pintu utama. Pintu yang siap terbuka mengalukan-alukan kedatangan si Teruna.

PERKAHWINAN IKUT SUNNAH
JIKA kita kembali kepada agama, perkahwinan itu adalah kerja mudah demi menjaga kesucian diri, maruah dan agama. Yang sukar adalah urusan tanggungjawab dan tahap kematangan dalam pengurusan rumahtangga. Namun itu semua boleh dipupuk asalkan memiliki ketekunan, kesabaran dan kesediaan untuk belajar.

Kenapa perlu tunggu lama-lama membiarkan maruah dan agama digadai, mengumpul dosa dalam rindu, duit pula habis untuk pacaran? Bukankah itu jauh lebih sukar berbanding membelanjakan sedikit harta untuk sebuah perkahwinan yang sah lagi benar? Maka, segerakanlah perkahwinan.

Monday, December 10, 2012

Kopi Tahi Gajah
Kopi ini sangat terkenal di Thailand sekarang ini. Kopi yang dihasilkan daripada najis haiwan itu dikenali sebagai Black Ivory. Kira-kira 20 ekor gajah mengeluarkan najis yang mengandungi biji kopi di sebuah pusat pemuliharaan haiwan itu di wilayah Chiang Rai, utara Thailand.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...