BLOG INI TELAH DIMULAKAN PADA 13 SEPTEMBER 2012. NAMA SAJA KEDAI 25 JAM, TAPI BLOG INI TIDAK MENJUAL APA-APA PRODUK PUN. TERUSKAN MEMBACA KERANA BANYAK INFO-INFO YANG MENARIK DI SINI. TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA -tokai kedai

Monday, January 7, 2013

JOM RAMAI2 KE HIMPUNAN KEBANGKITAN BERUK MAK YEH ..!!



Jangan Monyet... 


Kepada penyokong-penyokong Barisan Nasional, diharap korang dapat melihat himpunan beruk ni sebagai satu peluang kepada anda semua. Antara cadangan aku ialah:

Beruk-beruk ni kalau dah orang kata tak boleh berdemo, diorang nak buat juga. Ye lah, dah nama pun beruk, bukannya nak faham bahasa manusia. Kalau faham pun lepas tu buat-buat tak faham.

Kita orang-orang Barisan Nasional jangan marah dengan bakal-bakal beruk beruk ni. Apakata pada perhimpunan beruk-beruk ini nanti, kita ramai-ramai pergi berniaga jual air mineral ke. Burger ker. Comfirm laku sebab beruk-beruk ni mesti kelaparan. Aku yakin tuan kepada beruk-beruk ni semua bukan bagi diorang makanan free pun.

Nak join perhimpunan ni pun beruk-beruk ni perlu bayar RM50. Mesti diorang lapar sebab makanan tak diberi. Pisang juga elok dijual pada hari tersebut. Iyelah..Dah nama pun beruk.

Kepada yang dah ada niat nak berniaga tu, korang boleh start beli sekarang air mineral yang murah-murah sekarang dari pemborong-pemborong yang ada seperti di Chow Kit dan sebagainya. Macam-macam benda korang boleh berniaga masa tu. Aku yakin mesti bisnes korang mesti untung haritu.

Biarlah beruk-beruk berdemo, kita kena pandai ambil kesempatan dari kebodohan mereka..betul tak? hehe.

"Orang yang pandai mencari peluang dan grab peluang adalah orang yang berjaya"

Selamat berniaga..

1 comment:

  1. hahahahaha..!!!. beruk yg mudah lupa.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...