BLOG INI TELAH DIMULAKAN PADA 13 SEPTEMBER 2012. NAMA SAJA KEDAI 25 JAM, TAPI BLOG INI TIDAK MENJUAL APA-APA PRODUK PUN. TERUSKAN MEMBACA KERANA BANYAK INFO-INFO YANG MENARIK DI SINI. TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA -tokai kedai

Thursday, March 21, 2013

Kerajaan Kelantan Membazir Gunakan Signboard Hanya Untuk Menyindir UMNO.

Kerajaan Kelantan Sanggup menghabiskan duit rakyat hanya untuk buat signboard untuk menyindir Perdana Menteri.SALAH KE KALAU BERUBAH KE ARAH KEBAIKAN? 

Kita sebagai muslim mesti akan rasa suka dan happy jika kita tengok perubahan ke arah kebaikan yang ada pada orang lain. 

Contoh bila ada kawan yang dulu tak pandai baca Al-Quran, sekarang dah pandai sikit-sikit. Dulu seksi, sekarang dah tutup sikit-sikit. Baguslah ada perubahan ke arah kebaikan.

Tapi aku pelik sangat la dengan Nik Aziz dan Pemimpin2 PAS yang lain. Pelik bila Perdana Menteri kita dah mula berceramah menggunakan beberapa potongan ayat Al-Quran, cakap pasal DOSA PAHALA, mereka sakit hati dan kelihatan sangat tidak menyenangi perubahan yang baik oleh Perdana Menteri kita. 

Salah ke BN nak berbicara perihal dosa pahala? DOSA PAHALA tu milik PAS sahaja kah? SYURGA hanya ekslusif untuk ahli2 PAS saja kah? ISLAM itu PAS saja kah? 

Ingatlah, barang siapa yang mengakui bahawa PAS itu Islam, dan Islam itu PAS. Siapa undi PAS akan selamat di Akhirat, maka murtad lah orang itu.

Innaddinaindallahilislam.

Ingatlah semua dengan fitnah Dajjal akhir zaman. Syurga yang dijanjikan dan dipopularkannya adalah neraka sebenarnya. 

Begitulah syurga yang dijanjikan PAS . No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...