BLOG INI TELAH DIMULAKAN PADA 13 SEPTEMBER 2012. NAMA SAJA KEDAI 25 JAM, TAPI BLOG INI TIDAK MENJUAL APA-APA PRODUK PUN. TERUSKAN MEMBACA KERANA BANYAK INFO-INFO YANG MENARIK DI SINI. TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA -tokai kedai

Thursday, April 11, 2013

Negara Dikejutkan Video Seks Pemimpin PASSemalam, seluruh negara telah digemparkan dengan satu video seorang pemimpin PAS iaitu Mustafa Ali. Beliau adalah Setiausaha Agung PAS. 

Klip video tersebut sangat mengejutkan orang ramai kerana memaparkan adegan dan aktiviti seksual diantara Mustafa Ali dengan seorang wanita dipercayai wanita Melayu di dalam sebuah bilik dipercayai hotel. Dalam klip video tersebut Mustafa Ali juga membayar sedikit wang kepada wanita tersebut selepas wanita itu selesai melayan nafsunya.


Antara adegan-adegan di dalam video tersebut


Menurut dari sumber sahabat-sahabat dari dalam PAS, video tersebut dikatakan disebar oleh kumpulan dari kalangan orang PR sendiri yang dikenali sebagai kumpulan Pro Kamarudin Jaafar. 


Kamaruddin Jaafar

Kamaruddin Jaafar adalah bekas Setiausaha Agung PAS dan tempatnya telah diambil alih oleh Mustafa Ali. Menurut sumber dalaman PAS, mereka tidak mengatakan bahawa Kamaruddin Jaafar yang terlibat, tetapi kumpulan yang pro kepadanya.

Menurut khabar angin, Mustafa Ali mengatakan bahawa perempuan itu adalah isterinya. Tetapi wanita di dalam video tersebut berpakaian seksi dan tidak bertudung. Masakan isteri seorang pemimpin PAS boleh berpakaian begitu? Di bawah adalah gambar Mustafa Ali bersama isteri sebenar beliau semasa bercuti di luar negara:

Mustafa ALi bersama isteri


Mustafa Ali nampaknya ingin berbohong kepada rakyat jika beliau mengatakan bahawa wanita di dalam video tersebut adalah isteri beliau. 

Aku sarankan agar lebih baik Mustafa Ali mengakui kesilapan dan membiarkan Majlis Syura PAS menjatuhkan apa saja hukuman ke atasnya.

Hadi Awang pernah menegaskan bahawa Islam membenarkan untuk mengaibkan pemimpin sekiranya ia bertujuan untuk memberitahu rakyat siapa sebenarnya pemimpin dan membuktikan sifat buruk pemimpin itu.Mustafa Ali haruslah berundur dan Majlis Syura perlu menjatuhkan hukuman kepada Mustafa Ali by hook or by crook.


3 comments:

  1. kesian bini Mustafa Ali..aku yakin bini mana tak sedih bila tau suami buat benda terkutuk mcm tu..nak2 semua org dah tau.. anak2 cucu pun tau.. kesian tul.

    ReplyDelete
  2. takde video ke ?

    ReplyDelete
  3. video takde..tak suka letak video blue Pakatan Lucah kat blog ni.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...