BLOG INI TELAH DIMULAKAN PADA 13 SEPTEMBER 2012. NAMA SAJA KEDAI 25 JAM, TAPI BLOG INI TIDAK MENJUAL APA-APA PRODUK PUN. TERUSKAN MEMBACA KERANA BANYAK INFO-INFO YANG MENARIK DI SINI. TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA -tokai kedai

Friday, January 11, 2013

Gambar Terkini Himpunan Kebangkitan Rakyat HKR112

ANTARA GADIS MELAYU YANG TURUT MENYERTAI HKR112

SILA REFRESH/ RELOAD SETIAP MASA KERANA GAMBAR AKAN DIUPLOAD SETIAP 3 MINIT SEKALI. TERIMA KASIH

Wednesday, January 9, 2013

KOMIK MURTAD : Kisah Paling Menarik Yang Pernah DiceritakanPelbagai cara telah dibuat untuk menjejaskan akidah orang Islam dan terus boleh memurtadkan orang Islam itu sendiri. Cara-cara tersebut ialah seperti:

BANTAHAN KALIMAH ALLAH UNTUK AGAMA LAIN

Kecelaruan dalam Pakatan Rakyat mengundang padah.


1. Nama Allah S.W.T adalah begitu suci dan hak mutlak orang Islam di Malaysia. Oleh itu kami umat Islam tidak menyokong untuk membenarkan penggunaan perkataan Allah untuk urusan keagamaan pada mana-mana agama lain. 

Monday, January 7, 2013

Apa Lagi Yang "Mereka" Mahu?


Mereka dikatakan berkongsi bapa saudara yang sama iaitu Chin Peng.

1. Sesungguhnya, apa yang terjadi dimana terbongkarnya rahsia kekayaan dan keupayaan kewangan YB Ngeh Koo Ham sehingga beliau mampu untuk menyediakan RM31 juta untuk membeli dan memiliki (secara langsung dan tidak langsung) syarikat Upaya Padu Sdn Bhd (UPSB) seterusnya pengusahaan tanah pajakan dari Yayasan Islam Kelantan (YIK) seluas 10,526 ekar, adalah satu rahmat dari Allah SWT; satu petunjuk kepada ‘kita’ menjelang PRU13 nanti.

2. Di sini, aku tidaklah akan menghujahkan yang tindakan YB Ngeh Koo Ham itu adalah salah dari segi undang-undang dan begitu juga dengan tindakan YIK. Sebaliknya, aku akan membincangkan perkara-perkara yang zahir dan sahih sahaja. Perkara-perkara yang zahir dan sahih yang aku maksudkan adalah seperti berikut:

JOM RAMAI2 KE HIMPUNAN KEBANGKITAN BERUK MAK YEH ..!!Jangan Monyet... 


Kepada penyokong-penyokong Barisan Nasional, diharap korang dapat melihat himpunan beruk ni sebagai satu peluang kepada anda semua. Antara cadangan aku ialah:

Beruk-beruk ni kalau dah orang kata tak boleh berdemo, diorang nak buat juga. Ye lah, dah nama pun beruk, bukannya nak faham bahasa manusia. Kalau faham pun lepas tu buat-buat tak faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...