BLOG INI TELAH DIMULAKAN PADA 13 SEPTEMBER 2012. NAMA SAJA KEDAI 25 JAM, TAPI BLOG INI TIDAK MENJUAL APA-APA PRODUK PUN. TERUSKAN MEMBACA KERANA BANYAK INFO-INFO YANG MENARIK DI SINI. TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA -tokai kedai

Thursday, January 31, 2013

NIZAR BANGKAI
1. YB Mohammad Nizar memang terkenal sebagai YB yang berperangai pelik dan amat suka buat publisiti murahan.

 2. Baru-baru ini bila ramai orang bersedih terhadap mendiang Adik William, YB Nizar mengganggap semua pemimpin BN yang bersimpati sebagai "burung hering" yang menghinggapi "bangkai (adik William)" untuk meraih sokongan politik.

3. Bayangkan apa perasaan keluarga mendiang apabila mendiang adik William yang masih kecil yang baru saja meninggal dunia dianggap pula seperti bangkai. Kalau nak berkias pun, berhati-hatilah sedikit. Apa jadah Nizar ni nak mempolitikkan kematian Adik William ni?

4. Kalau dia nak sangat publisiti murahan..nah..sekarang seluruh rakyat Malaysia kita bagi satu nama baru kepada beliau. "NIZAR BANGKAI"... semoga beliau terus polular dengan nama sedemikian..


Wednesday, January 30, 2013

ISU AIR: Apa Yang Rakyat Selangor Perlu Tahu
1. Sebenarnya jika kita imbas semula, isu air ini telah timbul sejak dari tahun 2010 lagi. Tetapi isu air di Selangor yang ditimbulkan pada ketika itu tidak sebegitu sensasi seperti sekarang. Kawasan seperti Ampang, Pandan, Seputih dan disekitarnya telah diklasifikasikan sebagai kawasan merah iaitu bermaksud kawasan yang seringkali mengalami gangguan bekalan air. 

SYABAS Jawab 15 Tuduhan Kerajaan PKR Selangor


Berikut merupakan kenyataan rasmi Syarikat Bekalan Air Selangor Sdn. Bhd. (SYABAS) berkaitan Krisis Air yang berlaku di Kuala Lumpur dan Gombak baru-baru ini :-

Masalah gangguan bekalan air tidak berjadual di Wilayah Kuala Lumpur dan Gombak ekoran kegagalan rumah pam Wangsa Maju yang berlaku pada 29 Disember 2012, SYABAS telah dilemparkan dengan berbagai dakwaan dan tuduhan khususnya oleh Kerajaan Negeri Selangor sepanjang berlakunya gangguan bekalan air ini.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...