BLOG INI TELAH DIMULAKAN PADA 13 SEPTEMBER 2012. NAMA SAJA KEDAI 25 JAM, TAPI BLOG INI TIDAK MENJUAL APA-APA PRODUK PUN. TERUSKAN MEMBACA KERANA BANYAK INFO-INFO YANG MENARIK DI SINI. TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA -tokai kedai

Friday, April 12, 2013

Pemimpin Yang Berzina Masih Diterima Dalam PAS ?
Presiden Pas, Dato’ Seri Abdul Hadi Awang memberi respon bahawa Setiausaha Agung Pas Dato’ Mustaffa Ali yang digemparkan dengan isu video sex  akan meneruskan perkhidmatan Dato’ Mustaffa Ali sebagai Pengarah Pilihanraya Pas Pusat.

“Dia bertanding semua di tempat di Malaysia, dia Pengarah Pilihanraya Pas,” kata Haji Hadi secara berseloroh kepada beberapa wartawan di perkarangan Masjid Rusila tadi.

Thursday, April 11, 2013

Negara Dikejutkan Video Seks Pemimpin PASSemalam, seluruh negara telah digemparkan dengan satu video seorang pemimpin PAS iaitu Mustafa Ali. Beliau adalah Setiausaha Agung PAS. 

Klip video tersebut sangat mengejutkan orang ramai kerana memaparkan adegan dan aktiviti seksual diantara Mustafa Ali dengan seorang wanita dipercayai wanita Melayu di dalam sebuah bilik dipercayai hotel. Dalam klip video tersebut Mustafa Ali juga membayar sedikit wang kepada wanita tersebut selepas wanita itu selesai melayan nafsunya.

Wednesday, April 10, 2013

GELOMBANG BIRU YANG MENGGERUNKAN

kalau korang nak tau, admin page Harimau Malaya ni pro PR. kalau tak percaya selain status pasal bola, dia ada selit pasal politik yang berat sebelah PR.

3 April lalu kononnya dia nak tengok banyak tak likers page dia yang sokong PR. last-last BN dapat like yang lebih banyak. 

hehehe. baru hang berakai! Cayalah! 
hidup BN!! Janji Ditepati!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...